Nederlands

Stammerhoven 1
1112VA Diemen
Nederland

Zoeken Uitgebreid zoeken
 km

NXT Fashion bestaat uit 4 damesmodemerken, elk met een eigen identiteit, unieke klant en perfecte service. De 4 merken bedienen samen een zeer brede vrouwelijke doelgroep. We ontwerpen, maken en verkopen kleding voor elke leeftijd en elke maat. Elk merk biedt gepaste kleding voor de verschillende draagmomenten die belangrijk zijn voor een vrouw. Van casual tot (business) smart en van sportief tot feestelijk. Op het servicekantoor en distributiecentrum in Diemen werken wij met passie, enthousiasme en ondernemerschap aan de 4 sterke merken in het portofolio van NXT Fashion.

 


Miss Etam

Miss Etam biedt de klant een breed en dagelijks wisselend aanbod aan trendy en vrouwelijke items van maat 36 tot maat 54. De goede kwaliteit en prijs zijn perfect op elkaar afgestemd. Of je nu lang of kort bent, een maatje meer hebt of juist niet; bij Miss Etam kun je altijd iets vinden!

 

WERKEN BIJ MISS ETAM


Steps

Steps wil dat de vrouw zich krachtig voelt en straalt. Daarom biedt de collectie voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid én voor elke body shape de perfecte look. De collectie is gevuld met heldere, frisse kleuren en bijzondere prints. Op nummer 1 in de Steps-collectie staat de jurk, een vrouwelijk, sterk statement. Die kracht is ook terug te zien in de rest van de collectie.


WERKEN BIJ STEPS

 


Expresso

Bij Expresso staan elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit voorop. De collecties beschikken over uitstekende pasvormen in de maten 34 t/m 46. Expresso heeft een uitgesproken vrouwelijke signatuur.

 

WERKEN BIJ EXPRESSO


Claudia Sträter

Claudia Sträter vertaalt internationale modetrends naar collecties met een duidelijk herkenbaar handschrift; vrouwelijk en stijlvol, met een elegante belijning en oog voor detail. Functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Claudia Sträter is hét merk voor de zelfbewuste, ambitieuze vrouw. Het merk wil met de collecties de kracht van vrouwen ondersteunen en versterken.


WERKEN BIJ CLAUDIA STRÄTER